startpakket
mail-a-friend Startpakket OU. OU.
Hebt u na het succesvol afronden van het Startpakket de smaak goed te pakken, dan kunt u de overige cursussen uit de propedeuse van de bacheloropleiding Algemene cultuurwetenschappen volgen, of zelf een keuze maken uit het cursusaanbod van de Open Universiteit.
mail-a-friend Startpakket OU. OU.
Een ideale manier om kennis te maken met onze opleiding en ons studiesysteem is het startpakket. Het startpakket bestaat uit de twee inleidende modulen van de bacheloropleiding Bedrijfskunde. Het is een eerste kennismaking met het vakgebied. Na afronding van het startpakket kan de opleidingsconsulent u helpen bij de verdere planning van uw studie.
Startcursus Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
Open Universiteit Gent. U bent hier: Home Studeren aan OU Startpakket. Studeren aan OU. In iedere richting vindt u een aangewezen startcursussen. Deze cursussen dienen om nieuwe studenten de kans te geven te wennen aan het studeren en medestudenten te leren kennen.
Startpakketten camping startpakket Eurocamp.nl.
Stuk zeep 15g. Reserveer uw startpakketten direct bij uw boeking of via mijn Eurocamp tot 1 week voor vertrek om beschikbaarheid te garanderen. Op de campings in Zwitserland, Kroatiƫ en Siciliƫ is het helaas niet mogelijk om een startpakket te reserveren.

Contacteer ons