videospel
videospel WikiWoordenboek.
Engels: video game en. Spaans: videojuego es m. Het woord videospel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd videospel herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen.
Computerspel Computerspel Wikipedia. Wikipedia.
Vaak wordt de benaming videospel als een synoniem gezien voor computerspel. Niet elk computerspel is echter een videospel. Een videospel is een visueel computerspel en dat gaat voor de meeste games op. Niet bij alle computerspellen is dat echter het geval.
Columns videospel Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie Ga naar navigatie zoeken Columns. Columns is een videospel dat veel gelijkenissen heeft met Tetris De. eerste versie kwam uit in 1989 en werd gemaakt door Jay Geertsen. De eerste versies werden geporteerd naar vroege computerplatformen later kwam daar ook de Atari ST-versie bij 1 In.
Videospel 3 definities Encyclo.
elektronisch spel, met beelden op een monitor of tv. Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/videospel.: spel elektronica elektronisch spel, met beelden op een monitor of tv Voorbeeld: De film Mortal Combat is gebaseerd op het gelijknamig videospel. SpellingCorrect gespeld: videospel komt voor in de Woordenlijst Nederlandse T.
FilmTotaal Hét online Filmoverzicht.
Nieuwe Planet of the Apes krijgt groen licht. Heel veel nieuwe personages in Black Widow! Ip Man 4: The Finale trailer: Donnie Yen ramt er voor de allerlaatste keer op los! Hoofdrolspeler Disneys Aladdin komt maar niet aan de bak.

Contacteer ons