groef
Puzzelwoordenboek Groef.
Groef aan de buitenzijde van een 1. Groef in de handpalm 1. Groef in de handpalm crypt. Groef in de huid 1. Groef in de palm van de hand 1. Groef in een zuil 1. Groef nog op oudere leeftijd cry.
groef WikiWoordenboek.
grafkuil, groeve, kuil, opening, langwerpige uitholling. cannelure, geultje, gleuf, goot, inkeping, inkerving, insnijding, keep, plooi, ril, rimpel, rits, sleuf, voor, vore, uitsparing. Uitdrukkingen en gezegden. messing en groef, groef en messing 2. veer en groef, groef en veer. de groeven van een grammofoonplaat.
Synoniemen van groef; ander woord voor groef synoniemen.net.
groef, haal, kras, linea, linie, plooi, rimpel, schrab, streek, streep, trek keep zn.: groef, houw, inkeping, inkerving, insnijding, kerf, knip, sponning kerf zn.: groef, hak, inkeping, inkerving, insnijding, kap, keep, snee rimpel zn.: frons, fronsel, groef, kreuk, kreukel, plooi, ribbeling sleuf zn.:
Groef 8 definities Encyclo.
Zie messing en groef. Een groef is een sleuf in de kant van een plank waar de messing van een andere plank of de veer insluit. Gevonden op http//www.joostdevree.nl/shtmls/groef.shtml.: diepe rand vb: de man had allemaal groeven in zijn gezicht.
De of het groef? Welk lidwoord.
De of het groef Helaas, we zijn nog niet zo slim is het wel een zelfstandig naamwoord? Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Spreekuren Dierenarts Erik De Groef.
Spreekuren Dierenarts Erik De Groef. Ga naar de inhoud. Diereninfo login klanten. Om een afspraak te maken bel 0478 25 09 21. Op zaterdag en zondag kan u bellen op mijn vast nummer 02 305 94 47. Dit nummer is doorgeschakeld naar de gsm als ik aanwezig ben, als ik er niet ben dan is er een antwoordapparaat dat u doorverwijst naar de dichtsbijzijnde dierenarts met wachtdienst.

Contacteer ons