kansspelen
Soorten kansspelen in België.
Thema's' over gokken. Hieronder vind je een overzicht van de kansspelen die in België zijn toegestaan onder bepaalde wettelijke voorwaarden. De meerderheid van deze spelen zijn ook in allerlei variaties op internet terug te vinden. Gokken op internet brengt extra risico's' met zich mee.
Promotionele kansspelen Kansspelautoriteit.
Home Onderwerpen Loterijen Promotionele kansspelen. Om een promotioneel kansspel te organiseren is geen vergunning nodig. Wel moet u voldoen aan de voorwaarden die in de Gedragscode promotionele kansspelen 2014 pdf, 178 kB staan. De organisator van een promotioneel kansspel moet algemene voorwaarden opstellen en deze kenbaar maken aan de deelnemers.
Kansspelcommissie.
De Kansspelcommissie werd recentelijk gecontacteerd met een vraag tot uitleg over de. Wilt u nagaan welke kansspelen toegelaten zijn in België? Bent u benieuwd naar de vergunningen die uitbaters van kansspelen nodig hebben? En hoe zit het precies met kansspelen via het internet?
Kansspelen in drankgelegenheden.
Vanaf 1 juli 2011 moeten deze caféspelen uitgerust zijn met een elektronische identiteitskaartlezer Koninklijk besluit van 3 februari 2011 tot wijziging van het koninklijk besluit van 11 juli 2003 betreffende de werking van de kansspelen waarvan de exploitatie is toegelaten in de kansspelinrichtingen klasse III, Belgisch Staatsblad 24 februari 2011.
Diensten Online Febelfin. kansspelen Febelfin.
Sinds januari kunnen zowel organisatoren als spelers boetes krijgen tot 25.000 EUR. De organisatie van kansspelen in België zijn verboden zonder vergunning van de Kansspelcommissie. De kansspelwet uit 1999 voorzag echter geen passage voor goksites, waardoor online gokken in België bijgevolg verboden was.
Sirius Legal.
Vanwege de snelle ontwikkeling van online gokken wereldwijd en vooral in België kunnen we u een up-to-date en accuraat advies geven over alle juridische kwesties die zich kunnen voordoen op het gebied van kansspelen en weddenschappen. De advocaten van Sirius Legal hebben nauw samengewerkt met marktspelers en de belastingdiensten bij het opzetten van de nieuwe BTW-richtlijn en de richtlijn inzake de belasting op kansspelen en weddenschappen.

Contacteer ons